Software Cinor

Cele mai importante aplicatii software dezvoltate de firma Cinor sunt :
 
 
  Cincada
Cincada este o aplicatie tip baza de date pentru cadastru. Cuprinde informatii grafice si alfanumerice despre : artere (carosabil si trotuar), parcele, cladiri. Permite urmatoarele tipuri de interogari : artera cu vecinii ei, artera cu toate parcelele, numerele postale de pe o artera, plan scara 1:500 prin serie si coloana etc.
   
 
  Artere
Produsul Artere face parte din grupa sistemelor teritoriale. El este realizat pentru a fi utilizat in activitatile de urbanism si amenajare a teritoriului. Obiectivul sistemului este de crea un instrument pentru gestionarea datelor despre artere de circulatie, adrese postale si solicitanti.
   
 
  Ecofin
Produsul Ecofin este o aplicatie destinata administrarii si conducerii firmelor. Abordand intr-o maniera generala problemele de aprovizionare, gestionare de stocuri, vanzare de produse si servicii, evidenta mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, urmarire a platilor si incasarilor pentru furnizori si clienti, contabilitate, salarii, acest sistem informatic se adreseaza in aceeasi masura agentilor economici mici, mijlocii sau mari.
   
 
  Jurist-PC
Aplicatia Jurist-PC este o colectie de legi, decrete, hotarari si alte acte normative (incepand cu anul 1887) precum si programele de gestiune si cautare aferente care asigura accesul rapid si nuantat la textul unor capitole, articole sau anexe, cautare dupa multiple criterii de selectie formulate de utilizator.
   
 
  Moara
Acest sistem informatic acopera informatizarea intregii game de activitati care se desfasoara in domeniul desfacerii produselor de panificatie cat si a produselor de morarit, in cazul in care societatea de panificatie dispune si de una sau mai multe mori de macinat graul.
   
 
La cerere pot fi create sau adaptate si alte aplicatii conform cerintelor clientului.
 
 
 
Pentru informatii privind caracteristicile si preturile produselor prezentate in aceasta pagina ne puteti contacta la telefon 210.04.43 (Jurist-PC) sau 210.04.43 (restul aplicatiilor) sau e-mail software@cinor.ro.
 

Home | Despre noi | Produse si servicii | Contact
Hardware | Software | Software Cinor (Cincada , Artere , Ecofin , Jurist-PC , Moara) | Internet | Service