Despre Cinor

     Istoricul firmei Cinor incepe cu anul 1966, an in care firma si-a inceput activitatea sub forma unui departament (Serviciul de Cercetari Operationale) in cadrul Centralei de Constructii a Municipalitatii. La scurt timp acest department a devenit Centrul de Calcul Bucuresti (CCB), ca mai apoi incepand cu 1973 CCB sa se transforme in Centrul de INformatica si ORganizare a Municipiului Bucuresti. Actualul nume - Cinor - este primit odata cu transformarea in anul 1991 in societate comerciala pe actiuni iar incepand din 1994 firma a devenit firma cu capital 100% privat.
     Capitalul material si financiar este pus in valoare de o echipa de peste 50 de specialisti, ce acopera o gama larga de competente si specialitati din domeniul tehnologiei informatiei (IT) si domenii limitrofe. Experienta acumulata in timp este astazi dublata de energia si entuziasmul tinerilor ce s-au alaturat in ultimii ani echipei Cinor. Asa se face ca, dispunand de o diversitate de specialisti, actionand in spirit de echipa, Cinor poate aborda proiecte de complexitate ridicata in domeniul IT.
     In prezent firma Cinor este o firma solida din punct de vedere material si financiar (capital social in valoare de 20 miliarde lei) precum si cu o buna reputatie in domeniul IT. Criteriile de performanta ale Cinor se raporteaza la calitate (firma a obtinut inca din anul 2001 certificarea ISO9001), seriozitate, promptitudine si eficienta. Evolutia principalilor indicatori financiari dovedeste ca alegerile facute de firma de-a lungul timpului au fost corecte atat pentru firma cat si pentru parteneri.
     Trasatura distinctiva a firmei Cinor consta in diversificarea si imbunatatirea permanenta a produselor si serviciilor noastre astfel incat clientii nostri sa beneficieze de solutii informatice complete si de calitate.
     Desi este firma independenta Cinor a dezvoltat si va continua si in viitor sa dezvolte relatii de parteneriat cu firme externe sau interne cu nume in domeniu. Aceste relatii, dezvoltate direct sau prin canale oficiale de distributie, dau un plus de soliditate si garantie calitatii produselor si serviciilor oferite de Cinor. Gratie acestor relatii Cinor poate oferi produse ale unor producatori precum: Autodesk, Canon, Corel, Epson, HP, IBM, Intel, Microsoft, Novell, Toshiba etc.
     Practicand intreaga gama de servicii informatice, Cinor se adreseaza unui larg segment al pietei, format atat din persoane fizice cat si din persoane juridice, majoritatea fiind reprezentata de agenti economici, organizatii guvernamentale si neguvernamentale, administratie publica etc. Pentru exemplificare dintre clienti enumeram: Aeroteh, ANL, Apa Nova, BRD, Camera Deputatilor, Comitetul Olimpic Roman, Electrica, Ipso, Lafarge, Ministerul Educatiei, Ministerul Finantelor, Ministerul de Interne, Ministerul Justitiei, Petrom, Primaria Bucuresti, Primaria Sector 2, Prosport, Relad International, Romtelecom, Senatul Romaniei, Termoelectrica, Transelectrica etc.
     Pentru viitor firma isi propune cresterea gradului de cunoastere a cerintelor clientilor si o mai buna selectare a produselor si serviciilor propuse pentru satisfacerea acestor cerinte, toate acestea avand ca obiectiv dezvoltarea de parteneriate in avantajul ambelor parti.
  

Home | Despre noi | Produse si servicii | Contact
Hardware | Software | Software Cinor (Cincada , Artere , Ecofin , Jurist-PC , Moara) | Internet | Service